Iloa liikunnasta ja ajatuskin kirkastuu

post thumb
by Arttu/ on 29 Oct 2021

Iloa liikunnasta ja ajatuskin kirkastuu

Tiesitkö sitä, että voit saada huomattavasti iloa liikunnasta? Usein treenin jälkeen tuntuu siltä, että on jopa tarpeettoman väsynyt eikä oikeastaan jaksa edes hymyillä. Mutta loppujen lopuksi hyvien yöunien jälkeen mieli on hyvinkin virkistynyt ja ajatukset luistavat paljon kirkkaammin. Päivät kuluvat arjen aherruksessa energisemmin sekä keskittyneemmin kuin aiemmin. Kun liikunnan tuoma kuormitus on tasapainossa muun elämän kanssa, ei voi vastustaa sitä, että mielihyvähormonit hyrräävät melkoista vauhtia elimistössä.

Iloa liikunnasta sekä elimistö positiiviseksi

Iloinen liikunta ei saa pelkästään mielihyvähormoneja hyrräämään vaan koko elimistö on paljon paremmassa kunnossa kuin sellaisella, joka ei lainkaan liiku. Liikunta vaikuttaa siihen, että verenkierto paranee ja aivoilla on riittävästi happea. Jos liikunta on vielä säännöllistä, myös koko kehonkuva muuttuu huomattavasti myönteisemmäksi. Vaikka et laihduttaisikaan, huomaat pian, miten vartalosi muokkaantuu kuin varkain yhä parempaan suuntaan. Sinulla on enemmän voimaa, lihaksia, kestävyyttä ja näytät terveemmältä. Fitness-club Helsinki onkin sali, jossa sinut otetaan vastaan juuri sellaisena kuin olet. Oletpa sitten rapakunnossa tai jo pitkälle kehittänyt omaa kuntoasi. Olet aina tervetullut meille ja me teemme yhdessä sinusta vahvemman sekä saamme sinulle terveellisemmät elämäntavat. Meillä treenatessa arjen murheet unohtuvat kuin varkain ja jopa stressinsietokykysi paranee, jolloin pienet vastoinkäymiset eivät harmita niin paljon kuin aikaisemmin. Sinulle on uusi, positiivinen ote elämään.

Pilkettä silmään ja treenaamaan

Ei ole lainkaan väärin, jos on tyytyväinen itseensä. Se on myönnettävä, että joskus saa patistaa itseään treenille, mutta sen jälkeen olo onkin mitä parhain. Se tunne, kun voi olla tyytyväinen itseensä, tuo huomattavasti hyvää mieltä ja arjen keskellä olet saanut vaihtelua, uusia kokemuksia ja jopa uusia ystäviä. Mikäpä on liikkuessa salillamme samanhenkisten ja liikunnasta pitävien ihmisten joukossa. Olet aina tervetullut salillemme liikkumaan joko yksin tai ryhmässä.