Kuntosaliohjelma hinta

Täytä lomake ja jätä tarjouspyyntö

Hieronnan hinnat ovat edulliset, koska meidän mielestämme hierontaan on oltava matala kynnys. Fitness-club Helsinki on panostanut toimintoihinsa sitten, että hinnoittelu on pystytty pitämään kohtuullisella tasolla. Mitä enemmän valitset mieltä palveluita, sitä halvemmaksi kokonaisuus tulee. Olemme kehittäneet palveluihimme alennusprosentit, jotka sinulla on käytettävissä, kun ryhdyt asiakkaaksemme.

Kuntosalikortti hinta sisältää myös muutamia rahanarvoisia etuja. Sinulla on mahdollisuus käydä treenaamassa myös silloin, kun salilla ei ole kovin ruuhkaista eli aikaisin aamulla tai myöhään illalla. Silloinkin paikalla on henkilökuntaa sinua auttamassa, mutta varsinaista valmennustoimintaa ei ole kuin erillisestä sopimuksesta. Olemme edullinen kuntosali Helsinki ja haluammekin tarjota palveluita, jotka ovat jokaisen saatavilla. Helsinki ympäristöineen tarjoaa paljon kuntosalipalveluja, mutta haluamme erottua siinä, että meille voi tulla harjoittelemaan ikään tai kokoon katsomatta.

Kukaan asiakkaistamme ei ole liian tavallinen vaan jokaista palvellaan samanarvoisesti. Tarjouspyynnön jättäminen on sinulta ensimmäinen askel ja me vastaamme siihen todella nopeasti. Se ei vielä sido sinua mihinkään eikä myöskään tarjouksen saaminen. Sen jälkeen voit rauhassa miettiä ja tulla jopa käymään salillamme tutustumassa. Lopullisen päätöksen teet itse omien tuntemuksiesi mukaisesti.

Varaa aika
+
=
Edullinen kuntosali hyvillä palveluilla

Asiakkaiden kokemuksia

Jotenkin tunsin, että jotain pitää kunnolle tehdä, mutta en tiennyt mistä aloittaa. Päädyin hakemaan apua tältä salilta ystäväni vinkistä. Se oli hyvä päätös ja minusta sali onkin kohtuuhintainen. Palvelut toimivat ja ohjaajat ovat uskomattoman auttavaisia.

Emilia
Edullinen kuntosaliharjoittelu

Olen aina jumissa, koska teen hyvin staattista työtä. Kävin ensin hieronnassa, mutta hierojan yllytyksestä päädyin myös kuntosalin puolelle harjoittelemaan. Nyt tilanteeni on jo paljon parempi. Nykyään käyn myös ryhmäliikuntatunneilla.

Sami S.
Hieronnat

Olen ikämies, mutta minusta on mukava käydä liikkumassa ikäisteni joukossa. Meillä on hyvä ryhmä ja ohjaajat ovat todella osaavia. Tämä on myös edullinen harrastus ja mukavaa ajanviettoa.

Mauri T.
Ryhmäliikunta seniorille
Täydellinen kokonaisuus edullisia liikuntapalveluita

Meiltä saat edulliset liikuntapalvelut ja apua kunnon kohottamiseen

Täydellinen kokonaisuus edullisia liikuntapalveluita

Edullinen kuntosali on varmasti sitä, mitä olet jo pidempään etsinyt. Palveluiden ei tarvitse olla kalliita ja vain harvojen saatavilla. Me panostamme hinnasta huolimatta laatuun ja siihen, että sinun on turvallista treenata. Tilamme ovat modernit sekä siistit ja meillä käy asiakkaina todella upeita ihmisiä. Liity sinäkin joukkoomme ja huomaat, miten mukavaa harjoittelu on hyvässä seurassa. Kerro, millaisia tarpeita sinulla on ja kuinka usein haluat treenata valmentajan johdolla. Lomakkeen täyttäminen vie vain hetken.