Liikuntapalvelut kuntosi kohottamiseksi

Kuntosaliharjoittelu

Kuntosaliharjoittelu

Lihaskunnon kohottaminen onnistuu hyvin salillamme. Myös kokemattoman on helppo aloittaa kuntosaliharjoittelu, koska kokeneet valmentajamme laativat sinulle treeniohjelman sekä ohjaavat sinua suorittamaan kaikki liikkeet oikein. He myös neuvovat sinua laitteiden käytössä sekä kaikessa treenaamiseen liittyvissä asioissa.

Lue lisää aiheesta kuntosaliharjoittelu
Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunnassa on paljon erilaisia vaihtoehtoja

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta on luotu tyylillä jokaiselle jotakin. Meillä on mahdollisuus lihashuoltoon keskittyviin tai kunnolla sykettä nostaviin tunteihin. Tuntitarjontamme kattaa myös liikuntamahdollisuudet senioreille sekä tanssilliset tunnit.

Lue lisää aiheesta ryhmäliikunta
Hierontapalvelut

Hierontapalvelut

Hierontapalvelut, kinesioteippaus sekä akupunktiohoidot ovat lihashuollollisia palveluitamme, joihin sinun kannattaa myös treenaamisen ohella tutustua. Hieronta auttaa lihaksiasi palautumaan treenaamisen jälkeen ja samalla voit rentoutua hierojan käsittelyssä. Meiltä saat urheiluhieronnan lisäksi myös klassista hierontaa sekä niitä tukevia akupunktiohoitoja.

Lue lisää aiheesta hierontapalvelut
Asiakkaat ovat antaneet meille palautetta

Asiakaspalautteet

Olen joskus nuorempana käynyt treenaamassa salilla, mutta sitten se jäi vuosien ajaksi, kun lapset syntyivät ja yksinkertaisesti tuntui aina olevan kiire. Lapset ovat jo kasvaneet, joten minulla on aikaa enemmän itselleni. Päätin aloittaa treenaamisen hyvin rauhallisesti ja omaa kehoani kuunnellen. Tällä salilla on yksilöllinen palvelu sekä loistavat valmentajat

Sini S.
Kuntosaliharjoittelu

Löysin tämän salin aivan vahingossa, kun etsin spinning tunteja. Lähetin lomakkeen ja kyselin, millaisia tunteja on tarjolla. Vastaus tuli todella nopeasti ja sain tarkan kuvauksen tunneista. Lähdin kertamaksulla tutustumaan äijäspinningiin ja huomasin heti pukuhuoneessa, että porukka tuntui todella mainiolta. Nyt olen käynyt treeneissä jo reilun vuoden ajan ja nautin siitä.

Tero P.
Ryhmäliikunta ja miesten spinning

Treenaan kuntosalin puolella aktiivisesti ja päätin myös investoida itseeni hieronnan muodossa. Olen kehittynyt todella hyvin, kun lihakset hoidetaan säännöllisesti kuntoon eikä jumeja ole. Nautin siitä, että voin hyvin, pystyn treenaamaan säännöllisesti ja minulla on hyvä tiimi ympärilläni eli osaava valmentaja sekä urheiluhieroja. Suosittelen lämpimästi tätä salia!

Mirella G.
Hierontapalvelut
Koulutetut ja sertifioituneet ammattilaiset ovat sinua varten

Valmentajiemme ja ohjaajiemme sertifikaatit

Koulutetut ja sertifioituneet ammattilaiset ovat sinua varten

Kysy lisää