Fitness-club

Tule liikkumaan hyvässä seurassa, Fitness-club tarjoaa hyvät palvelut

Tule liikkumaan hyvässä seurassa, Fitness-club tarjoaa hyvät palvelut

Meidän tärkein tehtävämme on tarjota mukava, viihtyisä sekä turvallinen liikuntaharrastus aikuiselle. Meillä harrastat innokkaiden liikkujien ympäröimänä ja toisaalta vankkojen ammattilaisten tarjoaman avun turvin. Meillä on pitkä kokemus liikunta-alalta ja varsinkin kuntosalitreenaamisen sekä ryhmäliikunnan osa-alueilta. Olemme halunneet tehdä salistamme viihtyisän ja sellaisen, jonne on mukava tulla.

Yrityksemme alkutaipaleella meillä oli tarjolla vain miesten treeniohjelma. Me panostimme vain miehiin, mutta muutaman vuoden jälkeen huomasimme, että myöskin naiset tarvitsevat mukavan ja leppoisan salin liikunnan harrastamiseen. Aloimme kehittää palveluitamme myös naisille. Myöhemmin vielä olemme huomanneet, että seniorit ovat oivallinen ja innokas ryhmä, jotka käyvät pääsääntöisesti päivällä treenaamassa meidän kanssamme. Viimeisin, muutama vuosi sitten, lanseeraamamme palvelu oli kehonhuoltopalvelut eli hieronta, kinesioteippaus sekä akupunktiohoidot. Sille oli paljon kysyntää, joten päätimme vastata haasteeseen.

Pyydä tarjous

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään eikä myöskään tekemämme tarjous. Voit tulla myös tutustumaan salillemme.

Täytä lomake, kerro mitä apua haluat sekä lähetä lomake meille

Tarvitsetko apua kunto-ohjelmassa? Haluatko treenata salillamme hyvässä seurassa? Onko monipuolinen ryhmäliikunta sinun lajisi? Me vastaamme näihin haasteisiin ja kutsumme sinut kohottamaan kuntoasi meidän tarjoaman valmennuksen ja ohjauksen avulla.

Valmentajamme auttavat sinua kuntosi kohottamisessa

Valmentajamme auttavat sinua kuntosi kohottamisessa

Lihashuolto on yksi osa terveellistä ja turvallista liikuntaa. Hyvinvoivat ja toimivat lihakset auttavat sinua nauttimaan huomattavasti enemmän liikunnasta sekä sen tuomasta rasituksesta. Hyvin hoidetut lihakset ovat osa kehosi hyvinvointia ja niiden avulla treenaamisesta on huomattavasti enemmän hyötyä. Kokonaisvaltainen liikuntaharrastus aikuiselle antaa sinulle mahdollisuuden rauhassa kehittyä omalla tasollasi. Sinun ei tarvitse kilpailla kenenkään kanssa tai koettaa olla parempi kuin toinen. Meille olet juuri sinä, täydellinen persoona. Me autamme sinua löytämään hyvän tasapainon arkeesi liikunnan ja kaiken muun välille. Liikunta ei myöskään saa olla väkinäistä tai pakonomaista raatamista. Meillä liikutaan, mutta se tehdään hymyssä suin ja kokeneiden valmentajiemme johdolla. Me suunnittelemme liikuntasi sinun näköiseksi.

Kysy lisää

Naisille on tarjolla omat treenit

Kuntosaliamme ja ryhmäliikuntaamme käyttävät sekä miehet että naiset. Monissa ryhmistämme ovat sekaryhmiä, mutta meillä on myös pelkästään naisille kohdistettuja treenejä. Fitness treeniohjelma naiselle on laadittu naisten kokonaisuutta ajatellen. Tiedämme, että naiset pärjäävät monissa treeneissä miehille, mutta haluamme myös antaa naisille mahdollisuuden treenata naisten kesken. Sama pätee myös senioreihin. Monet heistä ovat kovakuntoisia, mutta ikäluokkien keskinäinen kannustus tuo treenaamiseen sitä oikeanlaista fiilistä ja meininkiä. Ota meihin yhteyttä, me kerromme sinulle vaihtoehdoista sekä toimintamme avoimuudesta ja siitä, miten haluamme kannustaa sinua kehittymään liikkujana.

Fitness-club antaa osaamisensa sinun käyttöösi

Valmentajillamme ja ohjaajillamme on seuraavia sertifikaatteja

Fitness-club antaa osaamisensa sinun käyttöösi

Pyydä tarjous