Kuntosaliharjoittelu

Kuntosalin treeniohjelma jopa aloittelijalle

Kuntosalin treeniohjelma jopa aloittelijalle

Olemme lähteneet alun pitäen siitä liikkeelle, että jokaisen ihmisen kokoon katsomatta pitää olla tervetullut treenaamaan salillemme. Me tiedämme, että se kynnys on välillä turhankin korkea. Treeniohjelma aloittelijalle tehdään juuri sellaiseksi, että treenit on helppo aloittaa ja kunto nousee kuin varkain. Tule ja tutustu meihin, niin huomaat sen.

Jos olet vaihtamassa salia, tutustumme sinuun ja aikaisempaan harjoitteluusi. Kuntosalin treeniohjelma antaa sinulle mahdollisuuden edetä määrätietoisesti. Otamme huomioon toiveesi siitä, paljonko treenaat viikossa ja kuinka pitkän ajan kerrallaan. Haluamme tarjota sinulle hyvät treenit, mutta tarvitset myös sopivassa määrin lepoa, että kuntosi nousee. Suosittelemme sinulle myös lihashuoltoa tai hierontaa.

Sijaintimme on Helsinki ja se tarkoittaa helppoja kulkuyhteyksiä ainakin pääkaupunkiseudulla. Keskustaan on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla ja tilamme sijaitsevat hyvin keskeisellä paikalla. Ota meihin yhteyttä ja sovitaan sinulle aika tutustumiseen.

Pyydä tarjous

Kuntosaliharjoittelu valmentajan johdolla on mielekästä

Varaa aika tutustumiseen

Monella asiakkaallamme on mielessä lihasmassan kasvattaminen ja me autamme siinä kertomalla myös ruokavaliosta, joka auttaa treenauksen ohessa. Jos sinulla on tarve nostaa kuntoasi, meille on yhtä tärkeää tehdä sinulle harjoitteluohjelma. Saat meiltä halutessasi myös ruokavinkkejä. Meidän mielestämme treenaaja voi silloin hyvin, kun kokonaisuus on hallinnassa. Meidän avullamme se onnistuu, koska saat henkilökohtaisen valmentajan ja itse päätät, kuinka usein tapaat valmentajaasi tai teet treenin hänen avustuksellaan. Valmentajasi katsoo, että suoritat liikkeet oikein ja siten nautit liikunnasta enemmän.

Vastaamme nopeasti yhteydenottoosi

Vastaamme nopeasti yhteydenottoosi

Oheisen lomakkeen täytettyäsi, vastaamme sinulle nopeasti. Viimeistään 48 tunnin kuluessa siitä, kun olemme saaneet viestisi. Meille on tärkeää, että pääset aloittamaan harrastuksesi mahdollisimman pian. Lomakkeen lähettäminen ja saliin tutustuminen valmentajan johdolla ei maksa sinulle mitään. Sen jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa salillamme ja millaisen treeniohjelman haluat.

Varaa aika
Harjoitusohjelma kuntosalille

Asiakkaiden palautteet

Köntys saapui kuntosalille. Päätin kokeilla, kun tätä salia mainostetaan sillä, että tänne on kaikki tervetulleita treenaamaan. Mukava valmentaja kertoili minulle salin toiminnasta ja esitteli kaikki tilat. Sain päättää, että alanko treenaamisen vai en. Minusta ensi tapaaminen sulatti jo jään sydämestäni ja tämä köntys on todella innokas treenaaja.

Mira P.
Aloittelija kuntosalilla

Olen treenannut vuosia ja taas vuosia, luulin todellakin, etten löydä enää mitään uutta. Mutta erehdyin, koska täällä olikin valmentajalla takataskussaan minullekin täysin uudenlainen treeniohjelma. Olin todella myönteisesti yllättynyt, että se ei olekaan mikään mainoskikka. Parasta on myöskin se, että tällä salilla on hyvä yhteishenki. Suosittelen!

Mikko S.
Harjoitusohjelma konkarille

Sain tyttäreltäni lahjaksi kuukauden treenit ja olihan se käytettävä. Ensin ajattelin, että olen aivan liian vanha treenaamaan, mutta valmentaja olikin aivan ihana. Hän teki minulle pienen kuntotestin ja sen jälkeen hän suositteli, mitä minun kannattaa aluksi tehdä. Hän sai minut koukutettua tämän salin vakioasiakkaaksi ja meillä on täällä muitakin senioreita.

Erja P.
Lahjakortti kuntosalille

Tee liikkeet oikein

Me haluamme auttaa jokaista treenaajaa tekemään liikkeet oikein ja sillä pyrimme torjumaan erilaset vammat sekä jumit vartalolla. Valmentajasi auttaa sinua alkuun ja on treenissä mukana, niin usein, kun sitä haluat.

Salillamme on aina yksi valmentajistamme auttamassa treenaajia, jos tuntuu, että jotakin liikettä et muista kunnolla. Voit aina pyytää vuorossa olevaa valmentajaa auttamaan liikkeiden suorittamisessa.

Kuntosalillamme on hyvin modernit laitteet ja lisäksi meillä on vapaat painot sekä toiminnallisen harjoittelun tila. Pystyt treenaamaan monipuolisesti ja huomaatkin, miten hauskaa treenaaminen kanssamme on. Jos vapaiden painojen kanssa treenaaminen tuntuu aluksi ongelmalliselta, saat apua siihenkin valmentajiltamme. He opettavat sinulle liikkeet sekä niihin tarvittavat tekniikat.

Kuntosalin treeniohjelma on yksi tapa seurata omaa kehittymistä. Me muutamme ohjelmia sinulle suhteellisen usein, joten huomaat kehittymistä todella nopeasti.

Kuntosalin treeniohjelma ammattitaidolla

Kokeneet valmentajat jokaiselle

Kuntosalin treeniohjelma ammattitaidolla

Fitness-club Helsinki on todellakin panostanut vuosien mittaan siihen, että treenaaminen on turvallista ja mukavaa. Myös yhteishenki salilla on hyvä ja nautimme yhteisistä hetkistä asiakkaidemme kanssa.

Jokainen salilla toimiva valmentaja on koulutettu ja he ovat myös itse harrastaneet treenaamista sekä fitness -lajeja aiemmin. Heiltä löytyy kokemusta myös ravintovalmennukseen, joten haluamme tarjota sinulle täydellisen kokonaisuuden.

Kuntosaliharjoittelu vaatii hiukan keskittymistä siihen, että tekee liikkeet oikein. Siksi toivommekin, että salille tullessasi lämmittelet vartalosi huolella ennen kuin alat varsinaisen ohjelman suorittamisen. Tiedät varmasti itsekin, että kiireessä tulee toisinaan virheitä ja ne saattavat kostautua pieninä vammoina. Mikäli jotakin sattuu, voit pyytää valmentajaa avuksesi. Olet todellakin tervetullut treenaamaan ja nauttimaan salimme mukavasta ilmapiiristä.

Tule tutustumaan