Naga Jolokia, joka tunnetaan myös nimillä Bhut Jolokia ja Naga Morich, riippuen missä päin Intiaa sitä kasvatetaan. Tämä lajike piti aikoinaan titteliä maailman tulisimpana chilinä. Kuten capsicum chinense -lajin chilit, hiipii tässäkin tulisuus hiukan jälkikäteen. Chiliin tottuneille tämä ei ole sitä kaikein tulisinta jerkyä, mutta tarkoituksena ei ole peittää makuja, vaan antaa napakka potku muiden makujen joukkoon. Ainekset: naudanpaisti, gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri, Naga Jolokia -chili (sokeriruokoetikka). Kuivaliha ravintosisältö 100 g: - Energia / energi 360 kcal - Rasva / fett 14,2 g, joista tyydyttyneitä 6,2 g - Hiilihydraatti / kolhydrat 7,9 g, joista sokereita 5,1 g - Proteiini / protein 50,2 g - Suola / salt 9,5 g